søndag den 29. marts 2009

Menighedsdag


Tarm Frimenigheds nye formand Harry Højgaard i gang under gudstjensten.


Både børn og voksne lyttede og sang med, selvom klokken var mange og trætheden meldte sig efter en dag med mange aktiviteter.



Vi fik besøg af John og hans kone, som havde solgt deres hus og ladet meget af deres jordiske gods blive i huset. Med sig havde de kun en flyttekasse, en lampe og lidt tøj. De var nu på jagt efter stedet hvor Gud bor. De havde ledt mange steder - på Paradisvej, på Himmelbjerget, i Gudme, i Tarm og var nu havnet her midt i gudstjenesten. Heldigvis kunne disse to piger hjælpe dem. De sad med hver et rødt hjerte, hvorpå der stod: Gud bor i mit hjerte. Vi skal ikke lede efter hvor Gud bor, for han flytter ind i vore hjerter, hvis vi ønsker det!

Vi havde en rigtig dejlig dag. Startede med kaffe og rundstykker. Derefter var der arrangementer for både store og små. Vi voksne fokuserede og zoomede ind på det at være hinandens "medvandrere". Det mundede ud i nogle konkrete forslag til hvordan, vi i menigheden kan få/finde en medvandrer i livet.
Efter et spændende "sammenskuds-gilde" til frokost, var vi alle aktive i hallen og vejret var perfekt til en gåtur i skønt solskin.
Om eftermiddagen blev vi opdelt i grupper, som skulle klare forskellige opgaver. Der skulle laves mad, pyntes borde og mødesal, teen-bandet skulle øve til lovsangene, to kvinder og to mænd skulle komme med indslag til gudstjenesten, nogle skulle formulere indgangsbønnen og menighedens bøn, andre skulle flytte borde og stole, og nogle af de unge fik til opgave at stå for powerpoint's. Det hele gik op i en højere enhed. Særligt skal fremhæves vore unge teenagere, som er kommet godt igang med forskellige instrumenter - og de gør det ganske udmærket på både klaver, trommer, guitar, bas og el-guitar!!
Efter en lang og god dag, var det godt at vågne op til en søndag, hvor vi ikke havde de vilde planer. Det blev dog til en kop kaffe og god snak med nogle nye venner, og senere på dagen dukkede et ældre par fra menigheden op, som lige ville ønske os tillykke med huset. Ganske hyggeligt.
Så starter en ny uge snart. Vi trækker vejret dybt og håber at kunne holde pusten...
Poul er kommet godt i gang på værestedet Café Kilden i Herning. Han er blevet taget godt imod af både de frivillige og de besøgende i huset. Og jeg er fortsat rigtig glad for mit arbejde - og ærger mig over at det kun er et vikariat indtil sommer... men håber stadig at noget lignende dukker op!

1 kommentar:

Inge og Henrik sagde ...

Hej venner! Tak for opdatering og billeder! Jeg havde næsten opgivet at se mere nyt på jeres blog, så - det var et glædeligt gensyn at se jer igen! Vi håber, I får en rigtig god dag på søndag! Ville ønske, vi kunne være der! :-)
Kærligst Nis-Hanssenerne.
PS: Tak for opmuntringen til at nyde livet og tiden her! Det gør vi også - i fulde drag!:-)