søndag den 15. marts 2009

Fødselsdag, Skvat og Fodbold


Nicolai spiller fodbold, og gør det godt. Han er ved at sætte sig fast på Skjern GF´s førstehold.


Frederik fik et lille dværghamster i fødselsdagsgave. Den er blevet døbt SKVAT - et rigtig godt navn synes vi alle.



Vi har meget fornøjelse af den.





Frederiks fødselsdag (2.marts) blev fejret i flere omgange. Her er det drengene fra 4.klasse, som er på besøg - en herlig flok drenge, der ikke kræver særlig meget underholdning - der klarede de selv, ved at lege gemmeleg, fodbold og bare snak og pjat.

Så nærmer vi os dagen, hvor familien Friis skal til at stå sin prøve. Både Poul og jeg skal til at arbejde 37 timer udenfor hjemmet. Jeg har lige printet et arbejdsskema ud, hvor de huslige opgaver er fordelt mellem os fem. I aften skal vi så lige planlægge ugens programpunkter og få det hele til at gå godt. Til jer som læser dette og bor i Tanzania - nyd jeres frihed og tid!!
Nåh, det skal nok gå, når det nu er blevet forår og alt spirer og gror. At foråret er kommet mærker vi også ved, at danskerne kommer lidt mere ud af husene! Nu får vi hilst på vore naboer lidt oftere, og drengene har indtil flere gange været sammen med nabobørnene enten hjemme, på vejen eller fodboldbanen.
Vi er så glade for at være havnet her i Tarm - i dette hus, nabolaget, menigheden og naturen!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej
Læser i TZ og nyder friheden. Hvad har Poul fået som arbejde? Vi har det godt, og vil helst ikke hjem, men prøver så godt som muligt på at blive klare.
Mbarikiwe
Robert